По документи и според официалните регистри почетният председател на ДПС

...
По документи и според официалните регистри почетният председател на ДПС
Коментари Харесай

Ще има ли покрив над главата? Доган вече не е собственик на летния си сарай в "Росенец"

По документи и съгласно формалните регистри почетният ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган не е притежател на лятното имение в лесопарк " Росенец ".

От информация в Имотния указател излиза наяве, че притежател на парцела е сдружението с лимитирана отговорност " Хермес солар ". Негов шеф е Данаил Папазов, някогашен министър на осведомителните технологии, превоза и известията от държавното управление на Пламен Орешарски. Папазов управлява компанията в съдружничество с съветския жител Георгий Серопян и компанията " Сигда пропърти ".

От Община Бургас потвърдиха информацията, като показаха, че налог здания и такса боклук за парцела в парк " Росенец " се заплащат от компания " Хермес солар ".

Според Търговския указател към дата 28-и август тази година, компанията се води с регистрация в София. Занимава се с различна енергетика, произвеждане на електрическа и топлинна сила от възобновими източници. Собственик е Данаил Папазов, а негови съдружници са Георгий Серопян и компания " Сигда пропърти ".

" Сигда пропърти " е записана във Варна, а неин едноличен притежател още веднъж е Данаил Папазов. Това е информация съответно за собствеността на земята, както и на имението, издигнато в парк " Росенец ". На негова територия има и други здания – бунгала и оранжерия, само че те са противозаконни и се търси компания, която да ги събори.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР