По договори , остава да има и наистина физически количества.

...
По договори , остава да има и наистина физически количества.
Коментари Харесай

Кремен Георгиев: Ако няма газ, топлофикациите ще бъдат най-малкият проблем на страната

" По контракти, остава да има и в действителност физически количества ". Това съобщи пред БНР Кремен Георгиев, ръководител на Асоциацията на топлофикациите.

Той разграничи останалите топлофикационни сдружения от " Топлофикация София ". Доста от дълго време към този момент те имат контракти освен с " Булгаргаз ", само че и с други лицензирани търговци на газ в България, тъй че по контракти газ има , остава да има и в действителност физически количества, сподели Георгиев.
 Бизнесът: Индустрията ни не може да понесе цени на природния газ по-високи от априлските
Бизнесът: Индустрията ни не може да понесе цени на природния газ по-високи от априлските

С покачването се обезсмислят едногодишните контракти на промишлеността с " Булгаргаз "

" Правителството приказва, че е обезпечен газ най-малко за един месец, в случай че това в действителност е по този начин, то терзание не би трябвало да има. Ако няма газ, топлофикациите ще бъдат най-малкият проблем на страната. Има предприятия, които категорично би трябвало да работят на газ, само че не могат да преустановят своето произвеждане и в случай че го спрат, не могат да тръгнат ", сподели ръководителят на Асоциацията на топлофикациите.

Според Богомил Николов, изпълнителен шеф на Българската национална асоциация " Активни консуматори, евентуално няма да се осъществя концепцията жителите да бъдат обезщетени, в случай че се стигне до понижаване на температурата на топлата вода, подавана от " Топлофикация София " .
 Николов: Можем да се разделим с съветския газ
Николов: Можем да се разделим с съветския газ

Оттук нататък планирането на равнище Европейска комисия за югоизточен район е доста значимо от позиция на размер и надлежно по-добра цена

" Тук има още едно ограничаване и то е хигиенично. Температурата не може да бъде по-малко от 55 градуса, тъй като в случай че е по-ниска, ще пристигна РЗИ и ще се смята за рисково . Може да бъде среда за развиване на микроорганизми, в случай че температурата е по-ниска ", изясни Николов.

Според него, икономическият резултат ще е по-скоро неправилен или най-малкото не е калкулиран в това предложение .

Защитникът на потребителите напомни италианския опит, при който има изменена разпоредба, която дава условията за климатиците в обществените здания. " Те са сметнали, че единствено в случай че с един градус се усили температурата през лятото, това ще докара до спестовност на еди-колко си кубика газ. Ясно и тъкмо сметнато и планувано, до момента в който тук това беше по-скоро някаква подхвърляна концепция ", изясни Николов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР