По-добрият вариант за БСП е да не подкрепя кабинета на

...
По-добрият вариант за БСП е да не подкрепя кабинета на
Коментари Харесай

Антон Кутев: БСП да не подкрепя ИТН - действията им показват...

По-добрият вид за Българска социалистическа партия е да не поддържа кабинета на " ИТН ". И не са ми пуснали sms от президентството, с цел да го кажа това. Това е персоналното ми мнение ", разяснява представителят на служебния кабинет Антон Кутев по Bulgaria ON AIR. Той е безапелационен, че обстановката е комплицирана и е добре страната ни да има държавно управление, само че не непременно.

Според него препоръчаният състав на Министерски съвет, както и нежеланието на Има Такъв Народ за писменно съглашение, задавали неясноти и говорели за неустойчивост. " Кое подсигурява, че политиките на Българска социалистическа партия ще бъдат изпълнени? На почтена дума ли да имаме вяра?!? Това, което написа в декларацията на Има Такъв Народ, няма нищо общо с целите на Българска социалистическа партия ", добави Антон Кутев.

Той добави още, че счита, че е допустимо скоро да бъде призован Конгрес на Българска социалистическа партия и Нинова да подаде оставката си. " Може по-късно да бъде избрана отново, само че този акт е редно да бъде изработен ", сподели още Кутев.

По думите му служебното държавно управление е изпълнило главната си задача и е съумяло да разкрие редица нарушавания, да разбие доста корупционни схеми, както и да ограничи купения избор.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР