По-добре за нас е да остане служебното правителство, защото така

...
По-добре за нас е да остане служебното правителство, защото така
Коментари Харесай

Тома Биков: За нас е по-добре да остане служебното правителство

По-добре за нас е да остане служебното държавно управление, тъй като по този начин ще има избори 2 в 1 наесен. Това съобщи в " Панорама " по Българска национална телевизия заместник-председателят на парламентарната група на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили.

Тепърва ще забележим какви ще са резултатите на служебното държавно управление, тъй като до момента имаше единствено красиви думи. То ще носи отговорност за деорганизацията на опазването на здравето, провалената имунизация, тоталното почистване на управленията на най-хубавите лечебни заведения в България, за разпускането на националния действен щаб, сподели още Биков. Ако това държавно управление не бъде определено и идем на нови предварителни парламентарни избори, това значи да нямаме бюджет за 2022 година, да нямаме парламент в здравната рецесия, да няма кой да одобри един закон, изясни Биков. Нека се съберат да си изберат държавно управление, да създадем бюджет 2022 година, с цел да избутаме зимата, пък през пролетта отново може да идем на избори, прикани депутатът от ГЕРБ.
 ГЕРБ за Рашков: Какво си мисли, че нас ни е боязън? ГЕРБ за Рашков: Какво си мисли, че нас ни е боязън?
Час по-скоро Радев да озапти Бойко Рашков и да го изолира в някакво пространство, където да не разиграва обсесиите си на гърба на бълга...

В рамките на диалога депутатът от ГЕРБ се заяде с икономическия министър Кирил Петков, че служебното държавно управление желае да реформира структури, които са работещи, визирайки ББР. Резултатът от дейностите на господин Петков ще бъдат забележими след 6-7 месеца. Сега това държавно управление на процедура ръководи процеси, които са почнали преди година, сподели Биков. " Основен конкурент за нас са хаосът и безотговорността, чиито патрон е Румен Радев ", добави зам.-шефът на групата на ГЕРБ и добави, че следва всички да платим цената за удоволствието, че той ни е президент. Цената ще бъде доста висока за българските жители, тъй като предстоят големи предизикателства. Хвърлени сме в безспорна неопределеност, съобщи Биков.

" Слави е предвидим, това, което прави през днешния ден, го е правил 30 години. Нашият конкурент са хаосът и безотговорността, техен патрон е Румен Радев, нашият конкурент е Румен Радев ", разяснява Тома Биков от ГЕРБ в " Панорама ".

По думите му всички депутати от ГЕРБ ще бъдат в залата и ще гласоподават " срещу " препоръчаното държавно управление от " ИТН ". " Ако това държавно управление не бъде определено, в случай че отидем на нови избори, това значи да нямаме бюджет за 2022, да влезем без парламент в здравната, икономическата и здравната рецесии. Тепърва ще забележим резултатите на служебния кабинет, ще носи отговорност за провалената имунизация, за разчистването на управлението на най-хубавата болница " Пирогов " с изгонването на Балтов ", съобщи Тома Биков. Той разясни, че сега по-брутален лобизъм за избрани частни лечебни заведения не е виждал.

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР