По-добре експертите да отговорят на смущаващите ни въпроси за секса,

...
По-добре експертите да отговорят на смущаващите ни въпроси за секса,
Коментари Харесай

12 смущаващи въпроси за секса


По-добре специалистите да отговорят на смущаващите ни въпроси за секса, в сравнение с Google, нали?
1. Мога ли да счупя пениса му?
Той не съставлява кост, само че фактически може да го нараните при секс или маструбация, изяснява докторът по медицина Алиса Дуек, създател на „ В като вагина “. Еректиралият член е цялостен с кръв и по тази причина е елементарно уязвим.
2. Какво да създадем, в случай че кондомът остане в нас?
Първо, не се подавайте на суматоха. Извадете кондома и се уверете, че нито едно парче не е останало във вас. Но даже и да смятате, че спермата не е попаднала във вас, лекарите предлагат да вземете незабавна контрацепция, в случай че не желаете инцидентна бременност. Ако сътрудникът е нов, най-добре е да си извършите проби за полови болести.
3. Защо в никакъв случай не стигам до оргазъм по време на секс?
Нищо извънредно, нормално става дума за напипване на точната точка от вашето тяло. Много дами не доближават до оргазъм по време на вагинален секс, само че постоянно доближават връхната си точка на наслаждение при раздразнение на клитора или маструбация. Възможно е неналичието на оргазъм и наслаждение от секса да са свързани с банкет на някои медикаменти или болести, като да вземем за пример диабет, сърдечно-съдови заболявания или меланхолия. Дори стресът постоянно е причина за това.
4. Възможно ли е да се напишкам по време на секс?
Понякога просто имате чувство, че доста ви се пишка, което единствено значи, че сътрудникът ви е достигнал вашата точка на удоволствието. Освен това по време на оргазъм дамите също могат да получат еякулация, което е нещо друго от урина.
5. Защо от време на време изпускам газове по време на секс?
Това е физиологична специфичност, над която нямате надзор. Причината е в затворения във вагината въздух, който се запушва и отпушва по време на самия акт, когато пенисът везе вътре.
6. Нормално ли е да съм мокра по време на секс?
Да, изцяло естествено е. Всъщност, казусът е, в случай че не сте мокра. Тогава се нуждаете от лубрикант.
7. Нехигиеничен ли е аналният секс?
Не и в случай че употребявате презерватив. Важното е същият презерватив да не влиза след това във вагината ви, където да придвижи анални бактерии. Използвайте и доста лубрикант, с цел да се предпазите от пострадвания.
8. Какво е напръскването?
Понякога дамите освобождават бликам към пикочния си канал, само че това не е урина. Случва се при положения, близки до оргазма. Състоянието наподобява на еякулация, само че без семенна течност.
9. Има ли проблем с кривите пениси?
Не, въпрос на самостоятелна анатомия. Пенисите са с друга форма, размер и цвят. Понякога закривеният пенис значи единствено по-голямо наслаждение за дамата.
10. Аз съм хетеросексуална, само че одобрявам порно с девойки.
Нищо необичайно, това не значи безусловно, че имате хомосексуални стремежи. Или пък имате и не си признавате?
11. Когато пенисът е мъчително огромен или прекомерно дребен.
Ако пенисът е прекомерно дребен и не е в положение да ви задоволи с вагинален секс, несъмнено има много други неща, които един мъж може да направи за вашето наслаждение. Ако пенисът е огромен, използвайте повече лубрикант и го карайте постепенно. Изберете позата, която не ви наранява. Кучешката е евентуално по-добра в този случай от мисионерската. А при позата, в която вие сте от горната страна, ще контролирате напълно темпото.
12. Той не може да прави орален секс.
Всяка жена изпитва наслаждение при друг вид орален секс, тъй като всяка жена е друга. Водете своя сътрудник деликатно и постепенно в дебрите на вашето тяло, показвайте му и го учете нежно, до момента в който не овладее изкуството да ви докара до възторг.

Източник: Women’s Health

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР