По данни от фронтовата линия, бедствието за небратята в Селидово

...
По данни от фронтовата линия, бедствието за небратята в Селидово
Коментари Харесай

Бедствието в Селидово получи продължение на 150 км. на изток. Артилерията размазваше ВСУ на подстъпите

По данни от фронтовата линия, бедствието за небратята в Селидово продължава и на 150 км.източно оттова. „ Артилерията размазва врага още на подстъпите “, описа военният сътрудник Андрей Руденко.

По мнението на Руденко, новият главнокомандващ на Украйна Александър Сирски е същински подарък за Русия. Само събитията от през вчерашния ден към този момент са удостоверение за това.

По думите на военния сътрудник, предходния ден украинските военни са били изпратени в Лиман ско направление без особена артилерийска поддръжка. Резултатът за небратята тук също се изрази единствено в сериозните загуби.

Изяснява се, че настъпателните дейности, известно наричани „ месни щурмове “, са били осъществени от вражеските войски в три посоки: Ямпол, Терни, Торское.

- заключи Руденко.

Припомняме, че вчерашният удар по полигона в Селидово беше същинска злополука за небратята. Дори след четири часа ресурсите на Незалежная изглеждаха замръзнали във времето - безспорна тишина и явна липса на схващане по какъв начин да се изясни какво се е случило и какво може/трябва да се направи в този момент по въпроса.

По предварителни данни ударите са нанесени на няколко прохода с касетъчни муниции. Военният специалист Юрий Подоляка посочи, че ударите са били тъкмо навременни.

- сподели той.

Вторият удар, по думите на специалиста, е бил нанесен час по-късно, когато е почнала всеобща евакуация на оживелите „ от точката “ и огромно количество от персоналния състав на ВСУ се е натрупал в допълнение, с цел да окаже помощ на ранените.

акцентира Подоляка.

- вярно означи той.

Според някои сведения, загубите на небратята в Селидово могат да варират от 500 до 1500 военослужещи.

Превод: Европейски Съюз

Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед63617Доц. Григор Сарийски: Българите не желаят влизането в еврозонатаАлтернативен Поглед72114Проф. Людмил Георгиев: Европейски Съюз няма късмет исторически да оцелее в каквато и да е конфигурацияАлтернативен Поглед38276Проф. Людмил Георгиев: Декларацията за принуда против проф. Дарина Григорова се оказа, че даже не е гласувана от Апелативен съд на СУАлтернативен Поглед20676Д-р Мими Виткова: Свалят до 28 кожи от гърба на онкоболните в България с цените за лекарстваАлтернативен Поглед108959Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоАлтернативен Поглед371381Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед251067Доц. Григор Сарийски: Сценарият за Европа е криза! България е с най-дълбок срив в индустриалното производствоАлтернативен Поглед226107Доц. Мангъров, Р.Петков: Пандемията " Х " е едно чучело, което се размахва от Световния стопански форумАлтернативен Поглед108959Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоКоментарен Поглед93997Д-р Румен Петков: Истината е шокираща! Съединени американски щати се опасяват от Тагарев, ето за какво....Авторски:ПоследниНай-четениХристо Георгиев13589Причините за конфликта сред Съединени американски щати и Русия съгласно Оливър Стоун  Жоржета Пехливанова  Array.author_name Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР