По данни на редакцията Киев е помолил САЩ и няколко

...
По данни на редакцията Киев е помолил САЩ и няколко
Коментари Харесай

Украйна предупреди за проблеми с възстановяването на енергоподаването

По данни на редакцията Киев е помолил Съединени американски щати и няколко европейски страни за помощ в подготовката за нескончаем интервал на лимитирани доставки на електрическа енергия и газ, което съгласно Украйна ще усложни обстановката на бойното поле и ще докара до увеличение на броя на разселените хора.

 

" Това е един от най-важните въпроси, които в този момент обсъждаме с американците и европейците. Зимата ще бъде в действителност сложна ", съобщи пред изданието консултант на украинското държавно управление, чието име не се показва. Според Politico, с цел да възвърне инфраструктурата, Украйна най-много се нуждае от генератори и тръби.

 

Министърът на вътрешните работи на Украйна Денис Монастирски съобщи, че повече от 30 инфраструктурни обекта на страната са били развалени на 15 ноември вследствие на ударите. Националната енергийна компания " Укренерго “ заяви по-рано, че в цялата страната ще бъдат въведени непрекъснати спирания по график, както и спешни. Компанията предизвести, че интервалите на прекъсване ще станат по-дълги.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР