По данни на оперативното командване Юг голяма част от тях

...
По данни на оперативното командване Юг голяма част от тях
Коментари Харесай

Руски военни изпратиха 15 дрона Шахед към Одеса

По данни на оперативното командване " Юг " огромна част от тях били унищожени

Руските военни са изпратили тази нощ 15 дрона камикадзе " Шахед " към южния украински град Одеса. По данни на оперативното командване " Юг " огромна част от тях са били унищожени от силите на противовъздушната защита и мобилните огневи групи. 

По-рано украинската организация УНИАН заяви, че в редица райони на Украйна е била оповестена въздушна паника. В столицата Киев са се чули детонации. Изпратените към града дронове и ракети обаче са били унищожени от противовъздушната защита. 

Вчера Русия упрекна Украйна в нападение над живота на съветския президент Владимир Путин. Говорителят Дмитрий Песков заяви, че два дрона са били обезвредени във вторник над Кремъл. Украинският президент Володимир Зеленски опроверга изказванията на Кремъл за атентат против Путин. 

Очаква се по-късно през днешния ден украинският президент да приказва в Хага. В поканата на нидерландското външно министерство се споделя, че президентът ще изнесе тирада, озаглавена " Не може да има мир без правдивост за Украйна ". Очаква се той да посети Международния углавен съд и да се срещне с премиера Марк Рюте и с депутати. Междувременно Съединените щати оповестиха следващия пакет от помощ за украинската войска на обща стойност 300 милиона $.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР