По данни на италианските власти една от жертвите на свлачището

...
По данни на италианските власти една от жертвите на свлачището
Коментари Харесай

МВнР: Според италианските власти една от жертвите на свлачището на остров Иския вероятно е българка

По данни на италианските управляващи една от жертвите на свлачището на остров Иския евентуално е българска гражданка, която има и италианско поданство, оповестиха от пресцентъра на Министерството на външните работи.

Българското дипломатическо посланичество е в непрестанен контакт с италианските управляващи за приемане на публично удостоверение на информацията.

В региона е оповестено изключително състояние и е разпоредена евакуация на към 200 души. Все още протичат издирвателни действия за откриването на хора, които вероятно са затрупани под солидното свлачище.

На 26 ноември вълна от тиня и парчета опустоши дребния град Казамичола Терме в северната част на острова, оповестиха тогава от италианските медии и избавителните служби. Вчера там беше оповестено изключително състояние.

Досега са открити пет тела на жертви. Първо от калните маси бе извадено тялото на жена, която бе разпозната като 31-годишната Елеонора Сирабела. Тялото е било обезобразено и са били нужни часове за идентификацията му.  После бе открито тялото на момиченце на 5-6 годинки, по-късно на стара жена, след това на юноша на към 16 години и най-после на новородено. Осем души се търсят, измежду които и две деца.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР