По Черноморието ще преобладава слънчево време. Преди обяд по-значителна ниска

...
По Черноморието ще преобладава слънчево време. Преди обяд по-значителна ниска
Коментари Харесай

Слънчева събота, ниска облачност,температури между 10° и 16°

По Черноморието ще доминира слънчево време. Преди обяд по-значителна ниска облачност ще има по южното крайбрежие. Ще духа слаб запад-северозападен вятър. Максималните температури ще бъдат от 10 до 13°. Температурата на морската вода е 9-10°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

В планините ще е най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан северозападен вятър. Температурите няма да се трансформират значително и оптималната на 1200 метра ще е към 10°, на 2000 метра към 3°.

В първите дни от Новата година времето ще се задържи топло за интервала, с минимални температури сред 0° и 5° и оптимални - сред 11° и 16°. Ще бъде съвсем безшумно или със слаб западен вятър. В низините и котловините ще бъде мъгливо или с ниска облачност, само че в множеството места след обяд видимостта ще се усъвършенства, а облачността ще се раздира до най-вече слънчево. Трайна мъгла ще се задържа тук-там в Дунавската низина и в Югоизточна България, където и дневните температури ще остават по-ниски. В планинските региони ще бъде слънчево.

Във вторник вятърът ще се ориентира от северозапад, в сряда в Източна България - от север-североизток и ще се усилва. Облачността ще се усилва. Повишава се и вероятността за превалявания от дъжд, в планините над 1600-1800 метра - от сняг.
Новогодишна капама за Васильвден и Сурва с кървавица-царица

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР