По Черноморието ще е предимно облачно, но валежи са малко

...
По Черноморието ще е предимно облачно, но валежи са малко
Коментари Харесай

Облаци и вятър днес, на места ще има валежи от дъжд

По Черноморието ще е най-вече облачно, само че превалявания са малко евентуални. Привечер облачността ще се раздра и ще намалее. Ще духа до сдържан северен вятър. Максималните температури ще са сред 4° и 7°. Температурата на морската вода е 6°-7°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

 

В планините ще е най-вече облачно. Ще има валежи от сняг, на повече места и по-значителни в Стара планина. Ще духа сдържан вятър от север-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 1°, на 2000 метра – към минус 6°.

През почивните дни вятърът ще бъде от запад-северозапад, сдържан, в Дунавската низина - краткотрайно до мощен. Ще има променлива облачност, постоянно намаляваща и до най-вече слънчево. Сутринта в събота ще е по-студено, с негативни минимални температури, а дневните ще стартират да се покачват и в неделя оптималните ще са най-вече сред 8° и 13°.

 

През първите дни от новата седмица ще бъде прохладно, а стоплянето ще продължи. Минималните температури към този момент ще са позитивни - в доста региони сред 3° и 8°, към нулата ще остават в обособени котловини в Западна България, а дневните ще доближават и надвишават 15°, във вторник - до 20°.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР