По Черноморието ще бъде слънчево, но ветровито. Ще духа умерен

...
По Черноморието ще бъде слънчево, но ветровито. Ще духа умерен
Коментари Харесай

Жега и днес. Утре ни очаква захлаждане frognews.bg

По Черноморието ще бъде слънчево, само че прохладно. Ще духа сдържан и мощен североизточен вятър. Максималните температури ще са от 28° до 32°. Температурата на морската вода е 26-27°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.

В планините ще бъде най-вече слънчево, само че на обособени места ще превали и прегърми. Ще духа сдържан и мощен вятър от изток-североизток. Максималната температура на 1200 метра ще бъде към 24°, на 2000 метра - към 16°.

През идващите дни повече слънчеви часове ще има преди обяд и в източните региони. Около и след обяд ще се развива купесто-дъждовна облачност. Ще има и краткотрайни превалявания, съпроводени от гръмотевици, на повече места в Западна и Централна България. Възможни са и градушки. В Източна България към момента ще бъде прохладно, с сдържан, краткотрайно мощен вятър от север-североизток. Температурите ще се намалят с 3-4 градуса.

През почивните дни вятърът ще отслабне, в по-голямата част от страната и ще стихне. Въздушната маса над страната ще остане неустойчива - ще има и слънчеви часове, само че основно след обяд и преди среднощ ще има и краткотрайни превалявания и гръмотевици. Температурите ще останат без основна смяна.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР