По Черноморието ще бъде предимно слънчево. Ще духа до умерен

...
По Черноморието ще бъде предимно слънчево. Ще духа до умерен
Коментари Харесай

И днес ни очаква слънце frognews.bg

По Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Ще духа до сдържан североизточен вятър, който след обяд ще отслабне и ще се ориентира от югоизток. Максимални температури: 13°-15°. Температурата на морската вода е 17° и 18°. Вълнението на морето след обяд ще отслабне до 2 бала.

 

В планините ще бъде най-вече слънчево. Ще духа до сдържан вятър от север-североизток, който след обяд краткотрайно ще отслабне и ще се ориентира от запад-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 11°, на 2000 метра 4°.

 

През идващите дни превалявания са малко евентуални, а температурите ще са високи за втората половина от октомври, изключително в планините и планинските региони.

 

В събота сутринта в равнинната част от страната ще е към момента много хладно, на обособени места в котловините - мъгливо, само че денем ще стартира стопляне, което ще продължи и през идващите дни. Ще бъде с раздрана висока и междинна облачност, по-значителна над Северна, а в неделя - над Източна България.

 

През първата половина от идната седмица ще бъде най-вече слънчево и топло за сезона с дневни температури надхвърлящи 20°, в обособени региони, основно в Южна България - и над 25°. В обособени котловини и тук-там около Дунав и Черноморието заран ще има мъгла или ниска облачност, само че вероятността те да се задържат по-дълго е доста дребна.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР