По бързи производства, водени от Районна прокуратура – Оряхово, са

...
По бързи производства, водени от Районна прокуратура – Оряхово, са
Коментари Харесай

Осъдиха двойка иранци за незаконно преминаване през границата при Оряхово

По бързи производства, водени от Районна прокуратура – Оряхово, са били подписани съглашения с подсъдимите непознати жители – Г.А.Ш. и М.Р.М. от Иран, за осъществени от тях закононарушения.
Около 17:25 ч. на 26 април на Граничен контролно-пропусквателен пункт – Оряхово подсъдимата Ш. излязла през трасе „ Изход “ от България в Румъния, без позволение на граничните управляващи. За задачата дамата се укрила под одеяло в зоната сред предните и задните седалки на лек автомобил „ Ситроен “. Колата, благосъстоятелност на финландска кредитна институция, била ръководена от М.Р.М., собственик на документ Travel Document Convention 1951, публикуван във Финландия.
На подсъдимата Г.А.Ш. е наложено наказване от четири месеца „ отнемане от независимост “ с тригодишен изпитателен период и санкция в размер на 100 лв..
Подсъдимият М.Р.М., който с изключение на иранско гражданско има и финландско, е бил притеглен към наказателна отговорност за това, че нелегално превел през границата на страната непознатата гражданка Г.А.Ш., като употребявал за това МПС. Той също се е признал за отговорен за осъщественото от него закононарушение и се е съгласил да му бъде наложено наказване от шест месеца „ отнемане от независимост “, осъществяването на което се отсрочено за период от три години.
Съдът е одобрил подписаните сред страните съглашения. Определенията на съда имат последствията на влезнали в действие присъди по отношение на двамата непознати жители.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР