По български – с ръчно месен козунак, Майкъл Джордан –

...
По български – с ръчно месен козунак, Майкъл Джордан –
Коментари Харесай

Майкъл Джордан-младши меси БГ козунаци

По български – с ръчно месен козунак, Майкъл Джордан – младши и годеницата му Радина Анева означиха празниците в Съединени американски щати, видя HotArena.

Красавицата, която сама стяга фамозната женитба, твърдо е решена да запознае звездата с нашите обичаи и традиции и в това време да смая свекъра и свекървата с домакинските си умения.

Видеото, което Радина пусна в обществените мрежи е запечатало цялата дълга и тягостна процедура по замесването на тестото. Докато Радина меси тестото двуметровият й обичан Джефри Дажордан обикаля нетърпеливо към нея, като понякога и дава бърза целувка с всяко влизане в кухнята. След като едрогърдата българка млати и блъска тестото в масата към 40 минути в помощ се включва и Джефри, който устоя единствено 5 минути на готварските мурафети на Радина, написа „ България през днешния ден “.

Джефри и Радина се сгодиха в края на предходната година, когато той я заведе на Хаваите и й подари голям диамантен пръстен. Това се случи малко откакто двамата бяха в България, където Джордан-младши се срещна с родата на изгората си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР