По американското западно крайбрежие, в частност в щата Калифорния, започнаха

...
По американското западно крайбрежие, в частност в щата Калифорния, започнаха
Коментари Харесай

Светът се готви за ядрен апокалипсис

По американското западно крайбрежие, в частност в щата Калифорния, започнаха да приготвят проект за деяние при положение на ракетен удар от страна на Северна Корея, както и разновидностите за премахване на последствията от него, оповестява The Guardian.
Изданието отбелязва, че управляващите в Лонг Бийч са извънредно обезпокоени от последните изявления на севернокорейския водач Ким Чен Ун, който даде обещание да "превърне Съединените щати в мрачевина и пепел ". По този мотив интернационалният специалист по сигурност Хал Кемпфер прикани представителите на здравните и незабавни служби в Калифорния да се замислят за последствията от една нуклеарна детонация.
По думите му „ доста ще загинат, само че огромен % от популацията ще оцелее”. Те обаче ще бъдат застрашени от огромна заплаха и ще се нуждаят от помощ. Той допуска, че бомбата, с която КНДР може да удари Съединени американски щати, ще прилича тази, пусна над Хирошима и Нагасаки.
„ Ако се намирах в Северна Корея и избирах вероятни цели, щях да проуча доста деликатно Лонг Бийч”, отбелязва той.
Изданието отбелязва още, че до момента в който Калифорния се готви за опасността, други райони в страната се приготвят за възможен напор на бежанци. В окръг Вентура, който се намира северозападно от Лос Анджелис, към този момент разполагат с проект от 250 страници при положение на нуклеарна офанзива. Те разпространиха "необичайно нехаен музикален апел " към жителите да не напущат домовете си, до момента в който приключат най-опасните отлагания.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР