По 40 лева за Коледа да получи всяко българско дете,

...
По 40 лева за Коледа да получи всяко българско дете,
Коментари Харесай

ВОЛЯ към Борисов: Правителството да отпусне по 40 лева за Коледа и на децата

По 40 лв. за Коледа да получи всяко българско дете, желаеха депутатите от ВОЛЯ. От името на парламентарната група Елена Пешева прикани от трибуната министър-председателя Бойко Борисов да разпореди паричната помощ. Елена Пешева напомни, че от два месеца ВОЛЯ работи по пакета законопроекти „ Майка и дете “. Той е в поддръжка на родителството, фамилията и децата. „ Българският гласоподавател в този мандат не ни сложи в ролята на ръководещи, а на съпротива, само че все пак не можем да стоим безучастни като гледаме по какъв начин се топи нацията. За страдание, Вашият отраслов вицепремиер от НФСБ, към този момент трета година не подхваща никакви ограничения в тази посока.

Затова ние подехме и самодейността „ Пътна карта на детското благополучие “, посредством която ще предложим съвременни управнически политики за отбрана и благополучие на нашите деца. Както разбирате, тази тематика за нас е приоритет “, съобщи депутатката Елена Пешева. Тя увери, че ВОЛЯ работи с голямо предпочитание по тези планове, освен тъй като дамите в групата са майки, само че и виновни политици и най-много родолюбци. Пешева посочи още, че през днешния ден взима думата по съответен мотив, още веднъж обвързван с ситуацията на децата. Той е предизвикан от известието на Борисов, че държавното управление отпуска по 40 лв. коледна надбавка на всички български пенсионери. „ Въпреки че това са извънредно незадоволителни пари за нашите татковци и майки, ние Ви поддържаме в тази стъпка, само че от името на парламентарната група на ВОЛЯ Ви приканвам да извършите същото и за всички български деца.

Така ще покажете, че Коледата е празник, на който страната би трябвало да се погрижи и за най-малките си жители. Ние сме сигурни, че дамите в държавното управление, както и дами ГЕРБ ще ни поддържат “, сподели още Елена Пешева. Тя напомни изказванието на Борисов, че страната е в чудесно финансово положение. „ Щом е по този начин, допускаме, че няма да има проблем да се разпоредите в интерес на децата “, съобщи Елена Пешева.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР