По 10 стипендии за студенти след завършени съответно II и

...
По 10 стипендии за студенти след завършени съответно II и
Коментари Харесай

УМБАЛ Св. Георги предлага 20 стипендии за медицински сестр...

По 10 стипендии за студенти след приключени надлежно II и III курс на образование по компетентност „ Медицинска сестра “, ОКС „ Бакалавър “ отпуска за новата образователна 2021/2022 година УМБАЛ „ Свети Георги “ ЕАД - Пловдив. Желаещите могат да подават документи от 19 юли до 8 октомври 2021 година

Всички нужни мостри за кандидатстването в Стипендиантската стратегия към този момент са оповестени на интернет страницата на най-голямото в България лечебно заведение www.unihosp.com.

Одобрените претенденти ще получават парична сума е в размер от 150 до 200 лева месечно за период от една или две години според от изискванията, на които дават отговор студентите. Успехът е един от сновните критерии.

Завършилите II курс с триумф не по-нисък от „ Много добър “ (над 4,50) ще получават по 150 лева месечно в продължение на 24 месеца. За същия интервал студентите с триумф „ Отличен “ (над 5,50) ще получават 170 лева на месец. Тези, които са приключили III курс с триумф не по-нисък от „ Много добър “, ще имат стипендия в размер на 180 лева./мес. за период от 12 месеца. Най-високата стипендия – 200 лева./мес. в продължение на 1 година, ще получават утвърдените претенденти след приключен III курс с триумф по-висок от „ Отличен – 5,50 “.

С всички стипендианти УМБАЛ „ Свети Георги “ ЕАД – Пловдив ще подписа трудови контракти за постъпване на работа в болничното заведение. Срокът е друг според от продължителността на приемане на стипендията. При 24-месечното финансиране трудовият контракт е 5-годишен, а при 12-месечното – 3 година

Заявление за кандидатстване за Стипендиантската стратегия на УМБАЛ „ Свети Георги “ ЕАД – Пловдив и всички използвани документи се подават в пощенски плик в деловодството на лечебното заведение или се изпращат на адрес: гр. Пловдив, бул. „ Пещерско шосе “ 66, УМБАЛ „ Свети Георги “ ЕАД, за Стипендиантската стратегия за студенти ОКС „ Бакалавър “ по компетентност „ Медицинска сестра “.

До 15 октомври 2021 година ще се разгласят класираните претенденти. Те ще бъдат поканени за сключване на контракт.

Целта на програмата е да поддържа младите студенти по време на образованието им и да притегли и задържи млади медицински експерти, гарантирайки им работно място по специалността. Очакванията са тази процедура да окаже позитивно въздействие в работата на лечебните структури, тъй като ще се основат условия за последователност и развиване в специалността, считат от лечебното заведение.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР