Плувецът Радостин Кръстев е следващият отпаднал от “Игри на волята

...
Плувецът Радостин Кръстев е следващият отпаднал от “Игри на волята
Коментари Харесай

Радостин Кръстев: Гладуването ми беше най-трудно в “Игри на волята”!

Плувецът Радостин Кръстев е идващият изнемощял от “Игри на волята ” 5. Той загуби елиминационната борба против Мастагарков и е специфичен посетител в формалния подкаст на рисковото риалити “След Игрите ”.

Пред водещата Ива Иванова Радостин описа, че не съжалява, че се е явил на капитанската борба, тъй като за него е значимо да се бори на Арената против най-хубавите. Той показа, че поддържа решението на Мастагарков да изостави Старейшините и да отиде при Гладиаторите.

Радостин споделя, че най-трудното тестване в “Игри на волята ” за него е бил гладът. След формата стартира да прави оценка повече персоналното си време, свободата и околните си.

Плувецът дефинира Иван Рълев от Гладиаторите за собствен втори брат, а стратегическата игра на модела Калоян Митов като “кръгла нула ”. Радостин споделя, че е трябвало да не бъде толкоз недодялан с Цвети Станева, а обединението на Гатьо и гладиаторите приема като “страхлива тактика ”.

В “След Игрите ” Радостин споделя още за Виолета и връзките си с нея, за приятелката си, за големия интерес от дамите към брат му Михаил и за идната си огромна фантазия - да стане първенец на ледени води на 1000 метра.

Гледайте епизода в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР