Плувецът Михаил Кръстев завърши участието си в Игри на волята

...
Плувецът Михаил Кръстев завърши участието си в Игри на волята
Коментари Харесай

Плувецът Михаил Кръстев напуска „Игри на волята“


Плувецът Михаил Кръстев приключи присъединяване си в " Игри на волята " на осмо място. Той се изправи в тежка елиминационна борба против зъботехника Иван Рълев и някогашния футболист Благомир Мастагарков. 20-годишният Михаил изоставаше съществено по трасето и приключи финален в конкуренцията.

 NOVA

Край огъня участниците научиха, че ще би трябвало да предлагат двама души. Почти всички купиха гласове от водещата Ралица Паскалева, като ходът им беше провокиран от спекулациите на Мартин Николов - Елвиса за възможния излаз от съвета. Милионерът беше предпазен от имунитет, а с подобен се снабди и Красимир Дунев против всичките си грошове. До номинацията на Михаил се стигна откакто на съвета той получи глас от Виолета Стайкова, майката на неговата най-близка съюзница в играта Денислава Велкова.

 NOVA

Михаил Кръстев е посетител в новия епизод на подкаста " След Игрите ", който към този момент е разполагаем в, и. Пред водещата Ива Иванова Михаил споделя за най-тежките си дни по време на дългия престой на Чистилището, с кои от участниците е останал непосредствен, както и за своята дългогодишна другарка.

 NOVA

Не пропускайте идващия епизод на „ Игри на волята " във вторник, 28 ноември, от 20:00 часа по NOVA.

Още забавна информация за „ Игри на волята “ може да откриете на , както и в формалните   , и на „ Игри на волята “. Официалният подкаст на рисковото риалити “След Игрите ” можете да гледате в NOVA PLAY , и .
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР