Плувецът Калоян Митов от племето на Гладиаторите е поредният напуснал

...
Плувецът Калоян Митов от племето на Гладиаторите е поредният напуснал
Коментари Харесай

Легендата Красимир Дунев отстрани Калоян Митов от Игри на волята

Плувецът Калоян Митов от племето на Гладиаторите е следващият напуснал “Игри на волята ” 5. Моделът от София загуби борбата против олимпийския медалист Красимир Дунев от Старейшините. 22-годишният Калоян се бори до последно, само че Дунев сподели, че е един от най-хубавите на Арената.

Спортната легенда от Пловдив получи преимущество с помощта на своя съдружник Момчил Василев. Програмистът завоюва борбата против футболния арбитър Крум Георгиев и обезпечи на 50-годишния Дунев една обиколка преимущество пред Калоян. Момчил си завоюва и персонално преимущество. Той ще има опция да залага по време на утрешния кастинг конфликт, а вярно съмнение от негова страна може да промени хода на играта. Ако сбърка, той ще обрече Старейшините на апетит за цяла седмица.

По време на кастинг борбата на следващия ден на Арената ще се завърне спечелилият от сезон 4 на “Игри на волята ” - невероятният Алекса Ерски. Той ще се изправи против първенеца по джудо Божидар Темелков от Сливен, който ще се бори за място в сезон 6 на рисковото риалити. Битката ще има непредвидена развръзка, която ще опъне нервите на Момчил до краен лимит.

Не пропускайте идващия епизод на „ Игри на волята “ в събота, 4 ноември, от 20:00 часа по NOVA.

Още забавна информация за „ Игри на волята “ може да откриете на, както и в формалните  , и на „ Игри на волята “. Официалният подкаст на рисковото риалити “След Игрите ” можете да гледате в NOVA PLAY, и.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР