Plug-in хибридната система позволява батериите на автомобила да се зареждат

...
Plug-in хибридната система позволява батериите на автомобила да се зареждат
Коментари Харесай

МВР не се церемони, купува нови 280 хибридни коли

Plug-in хибридната система разрешава батериите на автомобила да се зареждат от работата на бензиновия ДВГ, както и от външна електрическа станция.

 

В публичната поръчка е включена още опцията за закупуването на 20 броя електрически зарядни станции за високопроходимите коли и 280 за леките, по 210 броя ТЕТРА радиотерминали, светлинно-звукови сигнални уредби, и LED фенери, 840 конуси и 420 ролки полицейска лента.

 

Миналия вторник служебният министър на вътрешните работи Калин Стоянов връчи на " Пътна полиция " ключовете за 86 нови автомобила, закупени със средства от фонда за пътна сигурност към Министерство на вътрешните работи. Поръчката е за общо 462 автомобила, от които 35 са високоскоростни, 200 - леки и 227 - високопроходими.

 

В четвъртък Стоянов връчи на " Гранична полиция` ключовете за 110 високопроходими автомобила от социална поръчка за 360 такива.

 

Той уточни, че с това завършва първият стадий от поръчката, а всички 360 автомобила са закупени със 75% европейски и 25% бюджетни средства. Стоянов добави, че от септември ще стартира поетапна доставка на останалите, а до края на годината се чакат още 200 автомобила вид " пикап ".

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР