Пловдивското издание Марица публикува подробности около ареста на нападателя Мартин

...
Пловдивското издание Марица публикува подробности около ареста на нападателя Мартин
Коментари Харесай

Излязоха подробности за ареста на Камбуров

Пловдивското издание " Марица " разгласява детайлности към ареста на нападателя Мартин Камбуров. Оказва се, че повода за задържането му са подхвърлени 30 лв. на капака на автомобила, който бил закопчан със скоба. Инцидентът станал към 13,30 часа.

" Футболистът трябвало да пътува за София. Той спрял за броени минути пред дома си на пресечката на ул. „ Полк. Сава Муткуров “ и „ Луда Яна “ (на снимката). Бил с колата на приятелката си Гергана – Фолксваген Бийтъл.
Щом слязъл, видял униформени чиновници да му поставят скоби на колата. Камбуров обяснил, че бърза и изискал да заплати незабавно 30-те лв., с цел да бъде освободен автомобилът. Футболистът обаче имал единствено 20 лв. в себе си и по тази причина изискал десетачка заем от собствен другар.

След това хвърлил двете банкноти на капака и седнал в колата, подготвен да потегли.

Припряното му държание обаче не се харесало на служителя на реда. Униформеният няколко пъти го предизвестил да се успокои, тъй като ще го арестува. Накрая не го изтърпял и му щракнал белезниците за непокорство на орган на властта.

В същото време към тях се доближил различен човек от квартала, който почнал да снима протичащото се с телефона си. Тъй като отказал да се легитгимира, той също бил арестуван и отведен в Трето районно. По неофициални данни той е един от уредниците на митингите в отбрана на парка зад хотел " Санкт Петербург ". Очаква се Камбуров да бъде освободен в понеделник към обяд от ареста.

Снимка: " Марица "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР