Пловдивският шофьор,за който получихме сигнал, че е подминавал пълни с

...
Пловдивският шофьор,за който получихме сигнал, че е подминавал пълни с
Коментари Харесай

След месец: Глобиха шофьор на градския транспорт, подминал пълна пловдивска спирка с 45км/ч

Пловдивският водач,за който получихме сигнал, че е подминавал цялостни с пасажери спирки, е санкциониран. Припомняме, че медията ни приготви материал, откакто пловдивчанин бе алармирал за казуса. В сигнала се засягаше известната измежду водачите на рейсове процедура, а точно да подминават хората на спирките като дребна гара и изобщо да не ги интересува. Медията ни неведнъж оповестява за този проблем.
Наглата постъпка бе осъществена от водач на рейс по линия номер 17. Нашият четец описа, че е пътувал с въпросния рейс, който курс е сбъднат в посока кв. „ Прослав “. Регистрационният номер на МПС-то е -„ РВ1120СР “. Той се е качил от ЖР „ Тракия ” към Гребна база, а водачът на съвсем празен рейс бе подминал няколко спирки, чакащи най-вече възрастни хора в жегата, макар махането им.
След отправена забележка, по-късно водачът почнал да стопира без да има чакащи, а на спирки с възрастни хора още веднъж се повтаряло подминаването.
По тази причина, пловдивчанинът бил засегнат и подал сигнал до Оперативна програма „ Организация и надзор по превоза ”, в който разказал цялата обстановка и нарушаванията на водача. Месец по-късно, алармиралият човек е получил формален отговор от ОКТ, в който е написа, че въпросният рейс е подминал една от спирките с 45 километра в час.
Там се декларира още, че всекидневно от общинското дружество се правят инспекции на всички рейсове, обслужващи Масов обществен пътнически транспорт на град Пловдив. По всички установени нарушавания са наложени наказания според подписаните контракти.
Целият отговор на Оперативна програма „ Организация и надзор по превоза ”:
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР