Пловдивският районен съд уважи искането на прокуратурата и остави в

...
Пловдивският районен съд уважи искането на прокуратурата и остави в
Коментари Харесай

Оставиха в ареста шефа на пловдивския стриптийз клуб

Пловдивският областен съд почете настояването на прокуратурата и остави в ареста шефа на стриптийз бар " Бътерфлай " .

" Решението напълно удовлетворява прокуратурата. Става дума за увеселително шоу, което съгласно нас е по-скоро един заслон. Наред с това е имало и полова употреба и правене на такива неща в самия клуб, което е и част от самото обвиняване ", сподели за медията ни наблюдаващият прокурор Димитър Пехливанов.

Аксел Стоичков е арестуван във връзка със среднощната полицейска акция в стриптийз клуб " Бътерфлай " в Пловдив. Той бе доведен с белезници в районния съд в града под тепетата. 



Стоичков е обвинен за това, че осъществил трафик на хора по отношение на две дами, едната от които на 18 година, ученичка в 12 клас, а другата на 28 година, като ги е набирал за потребление на развратни дейности посредством обещаване на облаги.

На 19 март 2023 година в ранните часове в стриптийз клуб в центъра на Пловдив ( " Бътерфлай " ), е била извършена профилирана полицейска интервенция под надзора на Районна прокуратура – Пловдив по формирано досъдебно произвеждане по горепосочения текст. На място е бил открит и арестуван 32-годишният Стоичков стопанисвал заведението, както и още няколко лица, включително и танцьорки. Последните, откакто са били разпитани, са освободени.  

Установено е, че той бил предложил на две дами да правят полови услуги против възнаграждение в заведението през разнообразни интервали от време. Едната от тях била ученичка в 12 клас. И двете работили като танцьорки в клуба. Развратните дейности с тяхно присъединяване са били осъществявани в особено пригодени за задачата пространства - кабинки в заведението. На 19 март 2023 година в заведението се е намирала 18-годишната жена.   

По досъдебното произвеждане са осъществено голям брой дейности по следствието – разпити на очевидци, с което е документирана активността на Стоичков, осъществени са претърсвания и изземвания в Пловдив и София, конфискувана е огромна сума пари, компютърни конфигурации, телефони и други.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР