Пловдивският районен съд ще се произнесе днес по искането на

...
Пловдивският районен съд ще се произнесе днес по искането на
Коментари Харесай

Ето го полицайчето, хванато на Тракия да вози 31 мигранти

Пловдивският областен съд ще се произнесе през днешния ден по настояването на прокуратурата за налагане на постоянен арест за служителя на реда, който бе заловен да транспортира 31 незаконни мигранти, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

Той бе хванат на 4 януари в пловдивския сектор на Автомагистрала " Тракия “ край с. Бенковски, до момента в който прекарвал в бус бежанците, съпровождан от две пилотни коли за защита. 

Още при първите разпити  служителят на реда е признал, че неведнъж е правил такива курсове, под прикритието на служебното си състояние. Престъпните си дейности 23-годишният Денислав Борисов  от Столична дирекция на вътрешните работи обяснил с потребността от пари поради кредитна задлъжнялост. По данни на прокуратурата, за последния курс мигрантите признали, че са платили по 4 000 турски лири, или по близо 400 лева. на човек, за да бъдат превозени до сръбската граница. 

Малко преди да бъде доведен в пловдивския съд, прокурор Георги Коджаниколов изясни, че са налице всички законови предпоставки да се желае най-тежката мярка за обвинения.

Повече гледайте във видеото!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР