Пловдивският ортопед д-р Панче Димитриев, изявяващ се също като дизайнер

...
Пловдивският ортопед д-р Панче Димитриев, изявяващ се също като дизайнер
Коментари Харесай

Наш ортопед впечатли италианска модна икона

Пловдивският ортопед доктор Панче Димитриев, изявяващ се също като дизайнер и странник, получи ново самопризнание. Този път за изявите му като инфлуенсър. Един от най-добре обличащите се лекари у нас стана лице на стилната икона Джована Баталия. Италианката се счита за повелителка на уличната мода, има над милион почитатели в Instagram и е фешън редактор на W и японския Vogue. Баталия е избрала фолк дивата Галена и доктор Димитриев измежду българските инфлуенсъри, с цел да популяризират продуктите й.

Панче към този момент разноски бижутата на популярната италианка на Апенините и в Миконос. Сред звездите, които популяризират марката на Баталия, са моделът Линда Еванджелиста, както и дъщерята на Мадона - Лудрес Леон.

" Да бъдеш фешън икона, е еднакво да бъдеш харесван поради същността ти и твоята еднаквост. Не е значимо дали носите международен бранд, а това да изразите своята характерност и да оставите своя щемпел. Бъдете безстрашни и смели, покажете по какъв начин се “нарушават” разпоредбите в модата ", съобщи Панче Димитриев. Преди година ортопедът завоюва статуетката " Модна икона на годината ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР