Пловдивският лекоатлетически клуб на Локомотив записа много силни резултати и

...
Пловдивският лекоатлетически клуб на Локомотив записа много силни резултати и
Коментари Харесай

Пловдивски клуб със страхотни резултати и медали от състезания през уикенда

Пловдивският лекоатлетически клуб на Локомотив записа доста мощни резултати и завоюва златни медали в три разнообразни надпревари през уикенда. 
Прочетете още
Първо Габриела Петрова се завърна стремително след 18 месеца пауза. Пловдивската атлетка записа 14,38 м., с което записа най-хубав резултат в света за сезона досега. С този резултат тя покри норматива за Европейското състезание в Рим през тази година в коронната и дисциплинираност - троен скок. 

Тя взе участие отвън класирането на националния шампионат по лека атлетика за юноши и девойки под 20 години.

Пламена Миткова пък откри сезона в скока на дължина този уикенд в Люксембург с победа на шампионата CMCM World Athletics Indoor Tour Bronze, като резултата и от 6,40 м е неин персонален връх в зала, а също по този начин и връх на шампионата.

На националния шампионат до 20 години в София момчетата и девойките на СКЛА Локомотив Пловдив направиха отлично съревнование и си потеглиха от зала Фестивална с медали и персонални върхове.

Мартин Димитров стана първенец на 200м., сребърен медалист на 60м. Той завоюва купата и при щафетата на 4х400 м. дружно със съотборниците си Борислав Попгеоргиев, Мартин Бекриев и Любомир Илев, а щафетата направи ужасно тичане и остави вторите на 10 метра след себе си при финиша. 

Борислав Попгеоргиев стана бронзов медалист на 60 м. с трудности с персонален връх от 8,08 сек, както и 4-ти на 60м. безпрепятствено тичане.

Даниел Димитров е бронзов медалист в тройния скок с резултат 14,45м.

Васил Русенов остана 4ти в скока на дължина като единствено 7 см. го разделиха от третото място.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР