Пловдивският Ботев ще се опита да се върне на победния

...
Пловдивският Ботев ще се опита да се върне на победния
Коментари Харесай

Ботев Пд ще се връща на победния път

Пловдивският Ботев ще се опита да се върне на победния път в днешния мач от Първа лига против Етър Велико Търново, който стартира от 15 часа въз основата в Коматево.

" Жълто-черните " записаха пет следващи равенства, като последната им победа датира от 27 октомври против Пирин в Благоевград. У дома Ботев няма триумф от 16 октомври, когато надделя Верея.

Треньорът Николай Киров ще направи забавни промени в състава. На вратата ще застане Даниел Кайзер, защото титулярът Иван Чворович не тренира през седмицата поради фамилни проблеми. На върха на офанзивата ще се даде късмет на Стивън Петков за сметка на Фернандо Виана, който в последно време не помни по какъв начин се вкарват голове.

Колегата му Станислав Генчев не възнамерява съществени промени по отношение на 11-те, които победиха Славия в предишния кръг. Иван Стоянов още веднъж ще е запаса, а виолетовите ще излязат в нормалната скица 3-5-2.

В Пловдив отборът ще бъде подсилен от много почитатели от Велико Търново, като част от тях ще дойдат проведено в Града под тепетата.
Вероятни сформира:
Ботев Пд: Кайзер, Панов, Димов, Терзиев, Й. Минев, Юсеин, Неделев, Бризола, Балтанов, Ндонгала, Петков.
Етър: Иванов, В. Минев, Пехливанов, Гълъбов, Атанасов, Александров, Ивайлов, Сърмов, Колев, Почански, Бадара.
МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
ГЛЕДАЙТЕ ТУК
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР