Пловдивският апелативен съд остави в ареста С. С., спрямо когото

...
Пловдивският апелативен съд остави в ареста С. С., спрямо когото
Коментари Харесай

Постоянен арест за турчин с над 50 кг. хероин

Пловдивският апелативен съд остави в ареста С. С., по отношение на който е повдигнато обвиняване за владеене на 50.680 кг хероин за разпространяване, като не почете молбата за смяна на мярката му за неотклонение от „ задържане под стража “ в по-лека такава.

С. С., който е от турски генезис, само че е трайно пребиваващ в България, е спрян от полицията на 13.03.2022 година

При инспекцията на багажника на лек автомобил „ Ауди “, който управлявал, са открити и конфискувани два сака, в които имало 102 пакета хероин с общо тегло над 50 кг.

На С. С. е повдигнато обвиняване за държане на високорисково наркотично вещество хероин, което е в изключително огромни размери, без надеждно позволение, за разпространяване.

За това закононарушение законът планува наказване отнемане от независимост от пет до петнадесет години, както и санкция.

Апелативният съд аргументира заплаха за укриване и осъществяване на закононарушение при смяна на мярката за неотклонение на С. С., изхождайки от обоснованото съмнение за присъединяване му в крупно наркопрестъпление, обединило напъните на няколко заедно настоящи лица, с предмет, който доста надвишава критерия за изключително огромни размери.

Отчете и опциите на обвинения да провежда живота си зад граница, с което да стане неоткриваем за правораздаването.

Определението на апелативния съд е дефинитивно.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР