Пловдивските шофьори постоянно правят демонстрации по неправилно паркиране. Малка част

...
Пловдивските шофьори постоянно правят демонстрации по неправилно паркиране. Малка част
Коментари Харесай

Нечувана наглост - двама паркираха на кръстовище

Пловдивските водачи непрекъснато вършат демонстрации по погрешно паркиране. Малка част от тях получават и хвърчащ лист, залепен за стъклото – викат му фиш. Кой ги заплаща тези, нали? Пловдивчанин съумя да улови двама извършители на едно и също място – Т-образното кръстовище на улица „ Авксентий Велешки “ и бул. „ Христо Ботев “.

Ето и коментара му:

„ Не мога да допускам, че може да има толкоз нагли и безочливи хора. Не разбирам за какво не престават да го вършат. Правилникът за придвижване по пътищата е безапелационен за маркировката, на която е паркирал „ Опелът “: „ Коси успоредни линии. Обозначават повърхност, неразрешена за придвижване на пътни транспортни средства. Границата на площта се обрисува с непрекъсната линия “. Щом е неразрешена, да вземем да паркираме там, а? Пише, че е неразрешено за придвижване, а колата не се движи...и ето по какъв начин отново надхитрихме закона – отлично!

" Мицубишито " вдясно също е в грубо нарушаване. Късмет ще извадите, в случай че там има единствено един спрял автомобил, тъй като по принцип са доста. Проблемът идва, когато искаш да направиш ляв завой от улица „ Костаки Пеев “, с цел да се включиш към „ Христо Ботев “.

От колите, които постоянно си паркират там, водачите имат НУЛЕВА видимост към колите, които идват в насрещното, и които би трябвало да пропуснеш. За да успееш да погледнеш, би трябвало да изкараш колата съвсем на улицата и след това да я прибираш обратно, в случай че идва някой.

Шофьорите НИКОГА няма да се научат да паркират! И това е, тъй като всички са огромни тарикати и си мислят, че са над закона. Затова и хора умират всеки ден на пътя!!! “

Източник: Марица
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР