Пловдивските огнеборци за пореден път се сблъскаха с човешката безотговорност.

...
Пловдивските огнеборци за пореден път се сблъскаха с човешката безотговорност.
Коментари Харесай

Пловдивски огнеборци отново се сблъскаха с човешката безотговорност ВИДЕО

Пловдивските огнеборци за следващ път се сблъскаха с човешката безнаказаност. Вчера в късния следобяд на тел 112 е получен сигнал за горящо живо дърво в покрайнините на Асеновград. На място е изпратен екип огнеборци от локалната районна работа.

Гасителните дейности са траяли няколко часа. Въпреки бързата интервенция на огнеборците дървото не е могло да бъде избавено, защото е остаряло и кухо от вътрешната страна. Във вътрешността му е имало събрани сухи листа и най-вероятно са били подпалени от пренебрегнат фас. Случката показа възрастен колега-бивш пожарникар, станал очевидец на страхотвитата панорама, провокирала голяма тъга и сълзи от изтощение в очите му.

Природата постоянно е била образец за абсолютно господство, само че също по този начин и умерено леговище за доста създания. Дърветата и останалите растения обезпечават заслон, храна и безусловно чувство за мир и успокоение в продължение на стотици хиляди години. Като човешки същества, ние също прекосяваме през развой на напредък, личностно развиване и се допуска, че остаряваме умно. В този ред на мисли дано всеки самичък да реши по какъв начин сходна постъпка дефинира отношението ни към живота - като вандалски акт или като човешка немарливост!

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР