Пловдивските доброволци, които са в епицентъра на земетресението в Турция,

...
Пловдивските доброволци, които са в епицентъра на земетресението в Турция,
Коментари Харесай

Пловдивски доброволци се борят за живота на 5-членно семейство затрупано в Турция ВИДЕО

Пловдивските доброволци, които са в епицентъра на земетресението в Турция, сега се борят за живота на 5-членно семейство намерено под руините преди минути, показа ръководителят на едно от добриволното формирование " Мейдей " Красимир Каракашев. 
Прочетете още
В момента се изчакват избавително куче и още профилирана техника. За момента информацията е, че под риуните се намират двамата родители, дружно с трите им деца, като е доказано, че има живи. За миналото денонощие българската група с пловдивските доброволци са избавили общо 6 индивида, като не губят вярата, че броя ще продължава да се усилва.



" Сутринта към 02.00 екип 2 е намерил и удостоверил 6 живи затрупани хора. Започнал е работа за тяхното изваждане само че защото екипът не разполага с техника е бил сменен от различен със профилирана техника. Тази заран във лагера настроението е в действителност положително. Екипът на Израел през вчерашния ден е намерил 7 индивида. Има вяра! ", сподели още Красимир Каракашев.

Екипът се е нараснал с още трима души, откакто към доброволците са се включили двама български пожарникара със избавително куче, които са пристигнали от Швеция и един парамедик с персоналната си кола за спешна помощ от Варна.

Очаквайте детайлности!

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР