Пловдивската районна прокуратура се е самосезирала и е разпоредила проверка

...
Пловдивската районна прокуратура се е самосезирала и е разпоредила проверка
Коментари Харесай

Прокуратурата се самосезира и разпореди проверка на клипа с агресия срещу непълнолетна в Пловдив

Пловдивската районна прокуратура се е самосезирала и е разпоредила инспекция по оповестен в медиите материал за проявена експанзия сред малолетни девойки , при която е потърпевшо момиче.

Проверката се води по член 131, алинея 1, т. 12 от Наказателния кодекс – за нанесена телесна щета по хулигански подбуди . Агресията от страна на малолетно момиче против друго момиче е била запечатана на видеоклип , публикуван в обществените мрежи.

Разпоредено е инспекцията да се извърши от чиновници на 6-о районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи, гр. Пловдив. Срокът за приключването е 20 дни .

Припомняме, че по-рано през днешния ден е бил изпратен видеоклип със случилото се до „ TrafficNews “. Според първичната информация две малолетни девойки са налагали своя връстничка поради пловдивските футболни тимове . Имало е и „ оператор “ , снимал всичко и по-късно го е качил в Instagram с думите „ Ботев ли хаха “ . Нападателката е привърженичка на „ Локомотив “ и посредством тази постъпка е желала да покаже омразата си към клуба , на който симпатизира жертвата й.

Конфликтът е зародил в парк , само че не се показва в кой тъкмо. В сигнала се показва, че девойките са родени през 2010 г .

Божанов: ПП-ДБ не трябваше да позволява Пеевски самодейно да се трансформира в представител на кабинет, в който не взе участие

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР