Пловдивската прокуратура приведе в изпълнение влязла в сила присъда на

...
Пловдивската прокуратура приведе в изпълнение влязла в сила присъда на
Коментари Харесай

Шофьорът, убил 2 момчета край Кадиево, влезе в пандиза

Пловдивската прокуратура приведе в осъществяване влезнала в действие присъда на 22-годишния Петър Маринашки и той е бил отведен в пандиза.

Младежът получи 5 години отнемане от независимост за това, че на 11 ноември 2020 година при ръководство на лек автомобил в региона на село Кадиево е нарушил разпоредбите за придвижване по пътищата и по несъобразителност е предизвикал гибелта на 16-годишния Тодор Бараков и Виктор Василев, на 17 година, както и междинна телесна щета на Николай Лисков. Катастрофата е осъществена след приложимост на марихуана.

Присъдата на Окръжния съд е доказана от апелативните магистрати и Върховен касационен съд. Присъдата е постъпила прокуратурата през вчерашния ден и неотложно е разпоредено привеждането й в осъществяване.
Днес Петър Маринашки е бил арестуван и отведен от чиновници на основна дирекция „ Охрана “ в пандиза. До този миг той прекара единствено 24 часа в ареста след случая.

Младият лидер е лишен от право да ръководи моторно транспортно средство за период от осем години, което наказване също е приведено в осъществяване.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР