Пловдивската полиция спипа сериен автокрадец. Става въпрос за 35-годишен столичанин

...
Пловдивската полиция спипа сериен автокрадец. Става въпрос за 35-годишен столичанин
Коментари Харесай

Зрелищна акция! Спипаха сериен автокрадец в Пловдив, живял т...

Пловдивската полиция спипа сериен автокрадец. Става въпрос за 35-годишен столичанин на име Марио. Той съумял да отмъкне 4 първокласни коли, като всички обири са осъществени на територията на регион " Северен " в града под тепетата по еднакъв метод. 

Активното следствие на чиновници от отдел „ Криминална полиция ” и Трето районно управление (на МВР) стартирало по отношение на постъпили сигнали за четири откраднати возила през декември и януари. Според първичните данни обекти на похищенията станали „ Ауди Q7 ”, „ Порше Кайен ” и два „ Фолксваген ”-а, а общото в случаите бил идентичният почерк на причинителя - до момента в който колите са оставени от водачите за малко без контрол с включени мотори. Една от жертвите е 28-годишна жена, която карала возило за 230 000 лева. 

В процеса на работата са извършени голям брой оперативни дейности, а информацията за търсените коли е подадена до всички подразделения на Министерство на вътрешните работи. Така в землището на село край Дупница е намерено изоставено „ Порше ”-то, а в пазарджишкия сектор на автомагистралата  - и  „ Ауди ”-то.  

След акуратен разбор на събраните доказателства и с помощта на положителната съгласуваност и взаимоотношение на пловдивските униформени с сътрудниците им от Пазарджик, тази заран е арестуван създателят на кражбите, влезнал, в ролята на Никълъс Кейдж от кино лентата " Да изчезнеш за 60 секунди ". 

Столичанинът живял на квартира в Пловдив. На правилото на териториалната подсъдност е притеглен като обвинен за откраднатото „ Ауди ” от Районната прокуратура в Пазарджик.  Работата по търсене на останалите два автомобила и определяне съпричастността на автокрадеца към други сходни закононарушения продължава.
 
 
 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР