Пловдивската полиция хвърля мощен ресурс в битката с изборните нарушения

...
Пловдивската полиция хвърля мощен ресурс в битката с изборните нарушения
Коментари Харесай

Предизборна война в Пловдив: МВР ще дебне за купувачите на гласове

Пловдивската полиция хвърля мощен запас в борбата с изборните нарушавания и ще бъде безкомпромисна при констатирането на такива. Това стана ясно от думите на шефа на Министерство на вътрешните работи в града под тепетата старши комисар Васил Костадинов.
Той уточни, че на идните избори на 2 април няма да има нищо по-различно що се касае до организационни ограничения и дейности от страна на полицията.
„ Всички мислим в една посока – обезпечаване на обикновено протичане на изборите “, акцентира Костадинов след инициираната от него кръгла маса за вота и добави, че полицията ще заложи на самодейният метод и ще бъде извънредно дейна.
Шефът на Министерство на вътрешните работи в Пловдив изрази удовлетворение от извършената кръгла маса, на която да разисквани дейностите, които ще подхващат униформените за защита на публичния ред и попречване на изборните закононарушения, написа Марица.
Областният шеф на Пловдив Ангел Стоев , който също присъстваше на срещата, уточни, че напълно напъните са ориентирани към подготовка за провеждането на изключителните избори. Той посочи, че РИК-овете ще употребяват две покои – втора и единадесета. Договорено е комисиите да останат там до 3 дни след изборите, с цел да може резултатите да бъдат нормалнл обработени.
 
Очаквайте детайлности! 
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР