Пловдивската фирма ви дава възможност да влезете в света на

...
Пловдивската фирма ви дава възможност да влезете в света на
Коментари Харесай

ЕС ТИ ИМПЕКС ЕООД – светът на неръждаемите фитинги във вашия...

Пловдивската компания ви дава опция да влезете в света на неръждаемите фитинги. Тя е на българския пазар от 2012 година и главната ѝ активност е обвързвана с импорт и търговия на едро и дребно с богата гама неръждаема арматура и фитинги.

е формален сътрудник и дистрибутор на водещи европейски и азиатски компании, произвеждащи неръждаеми колена, неръждаеми тройници, неръждаеми фланци, неръждаеми кранове, неръждаеми концентрични и ексцентрични намалители, шевни и безшевни неръждаеми тръби, неръждаеми муфи, неръждаеми холендри, неръждаеми нипели, неръждаеми възвратни и “бътерфлай” клапи, неръждаеми люкове и други. Освен това на склад се поддържат и фитинги от въглеродна стомана.



Гамата на нашите артикули покрива всички ваши потребности – от артикули, предопределени за ВиК поправки и строителство до артикули за хранително-вкусовата индустрия. Ние в предлагаме на нашите клиенти професионална консултация и препоръки, тъй че всеки да направи точния избор на оптимално добра цена.

За нас е значимо, че клиентите на са редица от най-големите компании в района и страната – предприятия от леката и тежката индустрия, пивоварни, лечебни заведения, козметични компании, научни институти и доста други. Нашият магазин е и обичаният на всички домашни майстори, които към този момент 9 години ни се доверяват за ремонтите във вашия дом или обект.



разполага със складови наличия от другите типове и размери на представяните артикули, с което се стреми навреме да дава отговор на потребностите на клиентите. Ако не разполагат с даден артикул на склад, имат опция да го внесат в границите на 5-6 работни дни от техните снабдители в Австрия, Германия, Холандия, Дания, Франция, Италия, Финландия, Гърция, Чехия, Полша, Испания, Турция и други.

има магазин и склад в град Пловдив, само че се правят и доставки с куриери до всяка точка на страната. За повече информация може да посетите страницата ни на адрес. Магазинът ни се намира на ул. " Кукленско шосе " №21. Ако имате въпроси или поръчки, не се колебайте да ни потърсите на телефон 0879 133 144, или ни пишете на.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР