Пловдивската адвокатка Елена Гунчева отново нападна ПП „Възраждане“ и лидера

...
Пловдивската адвокатка Елена Гунчева отново нападна ПП „Възраждане“ и лидера
Коментари Харесай

Гунчева: Сервитьорки от „Възраждане“ искат да ми плюят в порциите, таксиджии не ме качват

Пловдивската адвокатка Елена Гунчева още веднъж атакува Политическа партия „Възраждане“ и водача Костадин Костадинов.

Вижте цялата обява на Гунчева oт страницата й във фейсбук:

Не знам какъв брой от вас са забелязали, че заобикалям да се преценявам с публичното мнение и налог не му заплащам. Имам нахалството да мисля и сама да вземам решенията си, без значение дали се харесват на някого или не.

И няма за мен значение мнението на домакини, които сред две яхнии вземат решение да ми напишат коментар, че съм предателка и че трябвало да напусна Народното събрание, тъй като те, тъкмо те, считали това за вярно. Няма значение за мен и мнението на тези, които са се разочаровали от мен. Съжалявам, не съм ракия, с цел да се одобрявам на всички. Аз ходя по моя път. Това е моят избор. Ваш избор е дали да вървите до мен или против мен. Само да припомня, че доста пъти сте се разочаровали и по-късно сте осъзнавали, че съм ви казвала истината.

Никой от блюстителите на морала не вижда проблем, че един политик се кани да ни ръководи, а няма нито фрагменти, нито концепция по какъв начин да го извърши и в това време прибира парите на депутатите си и ги харчи по свое убеждение. Това е доста морално, нали? Никой от огромните морализатори не вижда проблем, че същият назовава част от народа фашистка сган, очевидно това ви харесва, само че вижда проблем, че аз съм споделила какво се случва в партията.

Никой от възмутените от мен не вижда проблем, че таксиметров водач, който ме наскърбява и клюки, ще заеме мястото ми, само че намира проблем, че аз да вземем за пример вземам решение, че това наслаждение няма да му доставя и ще си изкарам мандата, пък в случай че ще и да се оплаква на всеки клиент в таксито каква гад съм, че не е станал народен представител. Да, считам, че е морално да напусна Народното събрание. И да, считам за персонален избор да не го направя, тъй като тези хора би трябвало да си получат урок. Никога няма да разреша морал, образование или публично мнение да ми попречат да постъпя по този начин, както е вярно.

Сервитьорки от Възраждане приканват да ми плюят в порциите, а таксиметровите водачи да не ме качват в такситата. Никой от вас, морализаторите, не вижда проблем, че ей такива хора се гласят да ви ръководят. С този нрав! Аз съм ви отговорна, че съм споделила истината за глинените крайници на кумира ви.

Много хора напуснаха безшумно Възраждане. Стела Банкова, Минчо Христов, Иван Спиридонов, Владо Павлов, Донка Джендова и доста, доста други. Мълчаха си културно и възпитано. А индивидът, прекарал цели 15 години в редиците на Вътрешна македонска революционна организация и най-после ПРЕДАЛ партията си, отцепвайки цели организации от нея, намирате за заслужен. Намирате за заслужен човек, който ви лъже в очите, че ще ви избавя, а даже не изяснява къде профуква с еднолични решения по 42 000 лв. на месец. Намирате го за заслужен, макар, че е останал НЕЗАВИСИМ общински консултант, откакто е напусал партията си, а мен ме обвинявате за същото и ме наричате изменник.

Аз ходя по моя път. И аз вземам решение дали той е верен и честен. Знам, че времето ще покаже истината. Но цената ще я заплати целият български народ за излъганите очаквания. Не желая да съм ви комфортна. Не желая да ми вярвате сляпо. А единствено да мислите. Заради всички нас. Заради България. Защото задоволително се напатихме от подправени идоли и политици три десетилетия. А в този момент още веднъж идват избори. И още веднъж ще изберете не с разсъдъка си. Но цената…цената я заплаща България.

Само да припомня, че клеветите и клетвите се връщат. Аз имам вяра в Бог и знам, че той вижда в сърцето ми. А там неистина няма. Който клюки и лъже, да си носи прегрешението.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР