Пловдивчанката Здравка Николова никога няма да забрави този ден. Нито

...
Пловдивчанката Здравка Николова никога няма да забрави този ден. Нито
Коментари Харесай

Първо в Марица: Говори пловдивчанката, спасила окървавен м...

Пловдивчанката Здравка Николова в никакъв случай няма да не помни този ден. Нито пък мъжът, на който тя оказа помощ, откакто претърпял случай с тротинетка.

Репортер на " Марица " се свърза със спасителката, с цел да опише повече за случая на тротоара на бул. " Васил Априлов ".

" Пътувахме със брачна половинка ми за работа. Видях паднал човек на тротоара, само че в първия миг не забелязах, че има дупка. Казах му да спре. Той отби малко по-напред. Аз слязох и се върнах обратно. На място към този момент видях, че тротинетката е вътре в дупката, а индивидът се мъчеше да стане. Не можеше, обаче, виеше му се свят, не беше съответен. Той беше безусловно в дупката. Беше седнал, а краката му вътре. Помоли ме единствено да го изкараме от дупката. Тогава пристигна и брачният партньор ми, изправихме го, само че не можеше да стои на краката си. Целият беше подгизнал и оцапан с кръв. Не знам какъв брой време е стоял в дупката. Попитах го, само че той отговори, че не помни. Попитах го дали усеща нещо в главата, някакви болки ", описа Здравка пред " Марица ".

Тя се обадила на кола за спешна помощ още като видяла, че индивидът е в дупката и оцапан с кръв. " Не можах да обясня къде тъкмо е станал случая, само че в последна сметка ме схванаха. Линейката пристигна извънредно бързо, за към 5 минути. Лекарите го поеха, качиха го откъм гърба ", уточни тя.


Здравка и брачният партньор й, които помогнали на потърпевшия в Пловдив

Пострадалият се обадил до работата си, с цел да каже какво се е случило и че отива в болница. Пожелал да звъннат на майка му, с цел да я уведомят.

" Попитах водача на колата за спешна помощ дали ще се погрижат за него, отговори ми " несъмнено, умерено ". Отворих откъм гърба вратата, лекарят обработваше раните му. Попитах дали е добре, той сподели, че има леко разтърсване и че е добре. Оставих го, че закъснявах за работа. Извиних се след това на моето управление ", описа Здравка. По думите й, потърпевшият мъж е на 30 и няколко години. И той бързал за работа, след което пропаднал в дупката.

" Не разбрах нищо за момчето - нито по какъв начин се споделя, нито къде работи. Дано се оправи, младеж е ", пожела положителната пловдивчанка. Заяви също, че изрично момчето не е било пияно и че виновността за случая никога не е негова.

" Малко след случая мястото към този момент беше заградено с колчета и лента. Бърза реакция, само че след дъжд, качулка. Явно е пропаднало от дъжда ", разяснява още Здравка.

Тя се надява повече да не се случват сходни произшествия и уточни, че по сектора там, тъкмо до трафопоста на бул. " Васил Априлов, против бензиностанцията, е мрачно като в рог.
Свързани вести Зловещ случай с тротинетка в Пловдив СНИМКИ
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР