Пловдивчанката Гергана и французинът Дамиян избраха датата 7.7.2017 г., за

...
Пловдивчанката Гергана и французинът Дамиян избраха датата 7.7.2017 г., за
Коментари Харесай

Гергана и французинът Дамиян вдигнаха сватба на 7.7.2017 г.

Пловдивчанката Гергана и французинът Дамиян избраха датата 7.7.2017 година, с цел да станат публично семейство Нембер. И тъй като има една остаряла приказка, че от където е дамата, от там е родата, двамата си споделиха „ Да” в Централния младоженски дом под тепетата, оповестява " Марица ".

„ Вярваме в числата. Днешната дата съдържа три пъти цифрата 7, което е знак на шанса и шанса и ние се надяваме да имаме шанс в фамилията и просперитет”, показа пред Марица.бг щастливият жених. Той бе извънредно живописен – с бомбе, папийонка и лачени обувки. Дамата на сърцето му също мъчно можеше да се побере в обичайните показа за младоженка. Гергана бе заменила дългата рокля с изтънчен тоалет в черно и бяло.

Двамата са дружно от 2 години. Запознали се на работното място в Германия, където живеят, и са безапелационни, че това е орис. Дамиян подходил доста сантиментално и изискал ръката на избраницата си в родния й Пловдив, на върха на Небет тепе. „ Защото желаех да й предложа пред целия град”, с усмивка изяснява младоженецът.

Сега ги чака една седмица меден месец в Пловдив, след което се прибират в Германия. „ Надяваме се, че оттук насетне следва всичко добро”, в един глас си пожелават влюбените.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР