Пловдивчанка завари колата си надрана, след като е била паркирана

...
Пловдивчанка завари колата си надрана, след като е била паркирана
Коментари Харесай

Автомобил, паркиран на бул. “Васил Априлов“ в Пловдив, осъмна издран

Пловдивчанка завари колата си надрана, откакто е била паркирана на бул. „ Васил Априлов “ в Пловдив. Собственичката разкрила, че боята ѝ е надрана от корав предмет. Тя разгласява фотоси в обществената мрежа като се надява да открие очевидци, защото най-вероятно се касае за съзнателно посягане. Жената допуска, че евентуално возилото ѝ, което е с марка БМВ и не е с пловдивска регистрация, е подразнило някой, който постоянно паркина на въпросното място, написа. 
 
„ Не намирам думи, с които да изразя възмущението си и гнева от следващото посягане върху персоналния ми автомобил. Тази демонстрация на вандалщина е за повторно, като при първото " изобразяване " пострада единствено предната лява врата - освен надраскана с ключ, само че и написана нецензурна дума. Сега към този момент е надраскана цялата кола. Може би съм паркирала " непозволено ", т.е. на мястото на някой, който счита, че мястото е негово. Няма място, което да не е надрано-врати, калници, челен похлупак, багажник. Нямам доста контакти във Facebook, само че апелирам споделяйте, споделяйте тези " красиви фотоси ". Този път няма да оставя нещата по този начин. Подала съм сигнал на 112 и в Районното. Само се апелирам някой да е видял нещо или да има камери наоколо. Мястото е в Пловдив, бул. „ Васил Априлов “ 126, “ написа Ники Караманова.
Прочетете още
„ Изглежда тези BMW не ги толерират доста, “ разяснява мъж. 

„ Какво значение има марката и модела на колата. Проблема е в това, че в този град всеки си мисли, че едно паркомясто е негово и никой различен няма право да стопира там. Проблема може би в това, че карам кола с регистрация друга от Пловдив, “ отвърна дамата. 

Снимки:

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР