Пловдивчанка потърси Plovdiv24.bg. Ето защо: "Уважаема редакция, от вашата трибуна

...
Пловдивчанка потърси Plovdiv24.bg. Ето защо: "Уважаема редакция, от вашата трибуна
Коментари Харесай

Подканиха пловдивски кмет да се размърда, че идат избори

Пловдивчанка потърси Plovdiv24.bg . Ето за какво: "Уважаема редакция, от вашата естрада желая да припомня на кмета на "Южен ", че още веднъж ще има избори и в случай че желае да има поддръжката на съкварталците си, е желателно да се раздвижи и да обезопаси тротоарите, да ги направи годни за пешеходците. Ако е належащо, дано персонално да се разноски, с цел да усети романтиката от това да шляпаш по асфалта, тъй като няма тротоар, а има кални дълбоки локви или в случай че инцидентно има 10 плочки, те са заети от коли.
Прилагам снимков материал. Това е ул. " Братя Бъкстон ", правата сред ул. "Скопие " и ул. "Даме Груев ", в края се намира учебно заведение " Братя Миладинови ", първоначално е Механотехникумът. Децата няма къде да вървят и би трябвало да слизат на пътното платно, това е причина за ПТП и жертви на пътя поради несвършената работа на институциите!
Надявам се казусът да се реши в най-кратки периоди, преди да се е случило нещо, за което всички ще се вайкат в обществените мрежи! На последната фотография с аления автомобил с рег РВСС 4398 ми дадоха отговор: "Ами знам, че не е паркинг, аз за малко до магазина "... А има паркинг тъкмо зад въпросния магазин.

Наистина се надявам да се вземат ограничения, тъй като е невероятно да се върви, постанова се непрекъснато да се върви по платното, или да се притичва сред двата 'тротоара'. Благодаря за вниманието! ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР