Пловдивчанка изпрати на служебната ни поща сигнал за измама, на

...
Пловдивчанка изпрати на служебната ни поща сигнал за измама, на
Коментари Харесай

Сигнал до БЛИЦ! Жертва на пловдивския „майстор – измамник“ Енчо Нановски: Мъчно ми е, болно ми е, кръв ми капе от сърцето!

Пловдивчанка изпрати на служебната ни поща сигнал за машинация, на която е станала жертва. Жената, подписала се като Виолета Иванова, споделя за патилата, които е имала поради пловдивския „ занаятчия – лъжец “ Енчо Нановски. Ето какво ни написа тя: Здравейте, Уважаема медия! Обръщам се към Вас, с цел да споделя по какъв начин аз и фамилията ми станахме следващата жертва на Пловдивския „ занаятчия – лъжец “ Енчо Нановски. В пловдивските районни медии има изнесена информация и за други „ наивни “ като нас жители, доверили се на този лъжец. ( публикацията от 10 Август 2016 година, “ Правите ремонт? Пазете се от баш майстори като този... “ в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/obshtestvo/regioni/pravite-remont-pazete-se-ot-bash-maystori-kato-tozi_news435414.html). За страдание я прочетох чак в този момент, когато към този момент бях излъгана.
На малко – свързах се на 14.10.2017 с Енчо Нановски. Семейството ми преди години е употребило услугите му за ремонтни действия. И по този начин, на указаната дата се чухме, обясних му желанието ми да направи външна топлоизолация на дома ни. Той одобри с ненаситност и огромна подготвеност (сега разбрах за какво!). На 16.10.2017 се чухме за уточняване на детайлите и удостоверение. На 17.10.2017 към този момент изиска да му дам капаро, за закупуване на материали. Срещнахме се на указано от него място, в непосредствена непосредственост до неговата месторабота. Енчо Нановски е чиновник в Локомотивно хранилище град Пловдив, към структурата на БДЖ, ватман.
Първоначалната сума, която изиска е 450 лева Даде ми собственоръчно написан и подписан лист, в който беше описал трите си имена, ЕГН, за какво взима парите и автограф най-сетне.
В идната седмица се чувахме през ден-два, с цел да разясняваме материалите, споделяше че ги е поръчал и т.н. Изпрати някакъв мъж, който да смъкна размерите, споделя се Йордан. На 21.10.2017 ми се обади, че парите за материалите не стигнали и му трябват още 150 лева Боята за външната изолираност била поръчана от склад в град София и било нужно да изчакаме доставката до Пловдив. На 26.10.2017 аз му занесох 150 лв., пред дома му – в град Пловдив, бул. Мария Луиза 55,ет.3, ап.6.
След това разреди позвъняванията, минаха седмица, две. Аз и брачният партньор ми започнахме по-настоятелно да го търсим за инфо. У нас се промъкнаха подозрения, че нещо не е наред. Първоначално ми споделяше, че синът му е тежко болен и е бил в болница, след това отговаряше, че доставката на материалите се бави, най-накрая промени тактиката и стартира да насрочва дати, на които не идваше. Вече бяхме уверени, че ни лъже!!! Така в ангажименти и неистини минаха два месеца!
След следващата среща, на която не пристигна, със брачна половинка ми поискахме при телефонен диалог с него да ни върне парите или материалите, които е закупил, с съпътстващите ги фактури за стойност. Пак стартира днес-утре и нищо!
Най-сетне на 16.12.2017 отидохме пред дома му, нямаше никой. Обадих му се, сподели че до 1 час ще изпрати човек с бус, който да остави материала. След като ясно и директно го попитах, за какво ни лъже, той стартира да шикалкави. Обясних му, че ще се обърнем към полицията, не му пукаше! Явно към този момент е схванал, че дейностите му остават ненаказани!!!
Тогава отидохме на постоянното му държавно работно място - пред входа на отделение Локомотивно хранилище –Пловдив. Охраната на портала ни сподели, че Енчо е там, на работа. Звъняхме му, с цел да се забележим. Той ни затваряше, повече не ни подвигна телефона. Явно е, че към този момент се криеше! Отидохме за помощ в II Полицейско ръководство.От там ни препратиха към Прокуратурата. Надявам се посредством Вас, да има по-голяма публичност и да разбере обществеността какви „ дребни душици‘ живеят на гърба на обществото. Забили се като пиявици, смучат от кръвчицата на отрудения български народ, правят безчинства ненаказани, живуркат си на държавните службици до пенсийка и се присмиват на беззаконието в нашата блага татковина. Мъчно ми, е болно ми, кръв ми капе от сърцето!
Подписал: Виолета Иванова.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР