Пловдивчанинът Йордан Милушев беше осъден да заплати глоба в размер

...
Пловдивчанинът Йордан Милушев беше осъден да заплати глоба в размер
Коментари Харесай

Пловдивчанин отнесе солена глоба за съхранение на порнографски материали с непълнолетни

Пловдивчанинът Йордан Милушев беше наказан да заплати санкция в размер на 1200 лв. и 468 лв. разходи по дело за предпазване на полови материали с малолетни.
Прочетете още
Милушев се изправи през днешния ден пред Районен съд-Пловдив, тъй като на 25.03.2021г. в жилище, в град Пловдив е държал в настолен компютър и мобилни телефони нецензурен материали, а точно 33 броя фото и видео файлове, изобразяващи намерено полово държание, за основаването на които са употребявани лица, които наподобяват като ненавършили 18 години.

Компютърът е бил длъжностен, а мобилните телефони персонални.

Милушев получи наказване по реда на особените правила, тъй като не се касае за тежко съзнателно закононарушение. Той е с чисто правосъдно минало и напълно се призна за отговорен по отправените му обвинявания. В правосъдната зала мъжът сподели, че съжалява и това повече няма да се повтори.

За това закононарушение законът планува наказване от 1000 до 5000 лв..

Съдът реши, че закононарушението не съставлява социална опасност и го освободи от наказателна отговорност, като му наложи санкция в размер на 1200 лв.. Сираков ще би трябвало да заплати и разходи на стойност 468 лв..

Компютърът ще бъде върнат на компанията, чиято благосъстоятелност е, а мобилните телефони ще бъдат унищожени като движимости без стойност.

Решението на съда предстои на обжалване в 15 дневен период.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР