Пловдивчанинът Красимир Каракашев бе избран за доброволец на 2021 година.

...
Пловдивчанинът Красимир Каракашев бе избран за доброволец на 2021 година.
Коментари Харесай

Пловдивчанин стана “Доброволец на 2021 година“

Пловдивчанинът Красимир Каракашев бе определен за доброволец на 2021 година. Това реши журито от членове на НАДРБ в едноименната категория. Големият победител е събрал общо 35 точки. За първа позиция сериозен кандидат е бил и Лазар Радков, който е събрал 34 точки.

Красимир е началник на непринудено формирование " Мейдей " на Сдружение Български ЩИТ, а преди този момент е заместител началник на непринудено Формирование " Пловдив 112 ". Взема присъединяване в съвсем всички доброволчески акции на територията на гр. Пловдив и с персонален образец стимулира повече и повече доброволци да отдадат живота си на идеята.

" Това, което вършим за себе си, умира дружно с нас. Това, което вършим за другите, остава вечно " е мотото на пловдивчанина.

След него се подредиха Брендън Морс с 25 точки, Антон Мартинов с 23 точки и Ивайло Петков с 21 точки.

С сложната задача да слагат оценки на номинираните се зае комисия в състав: Ясен Цветков - ръководител и членове, Комисар Красимир Шотаров, Васил Гурев, Руси Русев, Стелиян Хараланов, Благой Тошев, Иван Видоловски, Марио Развигоров и Гл. Инсп. Ралица Тодорова.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР