Пловдивчанинът Димитър Аргиров влиза в затвора за 1 година и

...
Пловдивчанинът Димитър Аргиров влиза в затвора за 1 година и
Коментари Харесай

Конфискуваха мерцедеса на пловдивчанин и го вкараха в затвора, карал дрогиран с влязла в сила присъда

Пловдивчанинът Димитър Аргиров влиза в пандиза за 1 година и 10 месеца и остава без брошура за същия интервал от време. Това се случва защото е бил заловен да кара под въздействието на опиати, откакто е бил наказан с влезнала в действие присъда за друго такова закононарушение.
Прочетете още
Делото в Окръжен съд-Пловдив мина с утвърждение на съглашение сред Аргиров и прокуратурата, като водачът се контракти за гореспоменатата ефикасна присъда. Той ще би трябвало да заплати и санкция в размер на 2500 лв. и ще се елементарни с автомобила си.

Срещу него бяха повдигнати общо 2 обвиняване – за шофиране след приложимост на опиати и за държане на огромно количество дрога.

На 18 декември предходната година Аргиров е бил спрян до момента в който ръководи персоналния си автомобил „ Мерцедес Е240 “. След като бил тестван за приложимост на опиати, резултатите посочили съществуване на канабис. При последвалия обиск в него били открити марихуана, амфетамин и екстази, като всичките наркотични субстанции са на обща стойност над 10 000 лева Оказало се, че това не е първо сходно нарушение на пловдивчанина и все още той е бил наказан с влезнала в действие присъда за друго такова закононарушение.

Според новите закони мерцедесът на Аргиров се конфискува в интерес на страната.

Решението на съда е дефинитивно и не предстои на обжалване и митинг.

Снимката е илюстративна!
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР