Пловдивчанин, запалил без видима причина колата на колега по офис,

...
Пловдивчанин, запалил без видима причина колата на колега по офис,
Коментари Харесай

Пловдивчанин пали кола на колега по офис

Пловдивчанин, запалил без забележима причина колата на сътрудник по офис, застава пред Районен съд Пловдив през днешния ден.

Двамата не са имали никакъв контакт, с изключение на засичания по коридорите на бизнессградата, в която работели в разнообразни офиси, до момента в който на 23.04.2021 година Н.Т.Д. драсва клечката на Субаруто на С.Н.И., при което автомобилът изгаря, а провали са нанесени и на прилежащ Фолксваген на паркинг.

Щетите са на обща стойност 4064 лева

Подсъдимият работел на частна процедура и употребил офис в бизнессграда в Пловдив.

В същата постройка стопанисвал офис и потърпевшият.

Двамата се познавали от дълги години, само че не поддържали никакви връзки, нито били близки, нито влизали в пререкания, само че потърпевшият знаел, че подсъдимият е конфликтна персона.

Без да има каквато и да било причина, Н.Т.Д. решил да навреди на С.Н.И. като подпали автомобила му.

Той знаел тъкмо кой автомобил употребява потърпевшият, като даже в предишни дни направил фотоси на колата с мобилния си телефон.

На 23.04.2021 година С.Н.И. паркирал автомобила си на самостоятелен паркинг пред блока, в който живее. Непосредствено до неговия автомобил бил паркиран и Фолксваген на Л.В.М.

Час след среднощ подсъдимият излязъл от вкъщи си и се насочил към адреса, където живее С.Н.И., като взел със себе си бензин в пластмасова бутилка и кибрит.

Приближил се до Субаруто и полял първо предния обзорен прозорец с горивната течност, след което поредно облял и други елементи от колата.

Запалил кибритена съчка, която хвърлил към предното стъкло, което се възпламенило и огънят бързо се популяризирал към вътрешността на автомобила и върху автомобила на потърпевшата Л.В.М.

Делото е планувано в разпоредително съвещание.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР