Пловдивчанин сподели гневен разказ за ситуация, на която попаднал в

...
Пловдивчанин сподели гневен разказ за ситуация, на която попаднал в
Коментари Харесай

Пловдивчанин остана възмутен от градския паяк, спипа го в нарушение СНИМКИ

Пловдивчанин показа ядосан роман за обстановка, на която попаднал в града. Той е ядосан от паркирането на паяка, който репатрира нарушителите.

Мъжът снимал машината, която била паркирана на част от тротоара пред наказанелния паркинг в кв. " Съдийски ".

За случката Трифон Б. споделя във Фейсбук. Всичко почнало, когато колата на мъжа била вдигната за погрешно паркиране и той отишъл да я вземе.

Там видял и паяка, който заемал част от тротоара. " Беше спрян НА ТРОТОАРА ПРЕД ВХОДА НА ПАРКИНГА!!! Това е неразрешено по закон и разпоредба на община Пловдив ", написа пловдивчанинът.

Той споделя, че незабавно е подал сигнал за обстановката.

В своята обява мъжът твърди, че е хванал и други служигели на Оперативна програма " Паркиране и репатриране " в нарушаване. Вижте цялата обява, споделена от Трифон Б.:

Здравейте скъпи съграждани!Искам да ви опиша и покажа по какъв начин чиновниците на реда " съблюдават " законите.Датата е 10.08.2022 година Автомобилът ми беше вдигнат от " паяк " пред ПУ. Действително бях спрял погрешно. Към 18:00 часа отидох до наказателния паркинг в кв. " Съдийски " да си взема колата и какво да видя - въпросния " паяк ", страж и стожер на закона и бдящ непрекъснато за неперавилно паркирали клетници, беше спрян НА ТРОТОАРА ПРЕД ВХОДА НА ПАРКИНГА!!! Това е неразрешено по закон и разпоредба на община Пловдив. Естествено подадох сигнал на 112 и попитах по какъв начин мога да проследя дали и каква глова е наложена на въпросното МПС. Отговориха ми, че сигнала ми е предаден на КАТ и няма по какъв начин да бъда осведомен за последващите дейности.Тук провиненията на стожерите на закона не завършват обаче. На идващия ден 11.08.2022 на ул. " Крали Марко " 15 засякох различен чиновник на закона, който си беше разрешил груби да го погази. Въпросната улица е еднопосочна и е Синя зона и паркирането на нея е разрешено отдясно по посока на придвижването (като естествено си заплатиш престоя). Въпросното МПС на " Паркиране и репатриране " беше спряно отляво, място на което неведнъж съм виждал същите чиновници да лепят санкции на погрешно спрелите. Попитах господина за какво си разрешава да нарушава закона в случай, че той би трябвало да следи да се съблюдава и той ми отговори, че нямало, къде другаде да спре. Нямало по какъв начин да си прави работата. Естествено го питах дали и аз мога да спирам там, тъй като и на мен ми е мъчно да си правя работата и отговора беше не. Общо взето не видях да е доста обезпокоен от обстоятелството, че нарушава закона, само че пък доста се подразни, че го снимах. Искам да ви попитам кой би трябвало да сезирам за нарушаванията и може ли да се наблюдава, дали са наложени наказания?

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР