Пловдивчанин спипа в крачка свой съгражданин, извършил грозна проява. Мъж

...
Пловдивчанин спипа в крачка свой съгражданин, извършил грозна проява. Мъж
Коментари Харесай

Грозно! Пловдивчанин изсипа камион със смет на оживен булевард СНИМКИ

Пловдивчанин спипа в крачка собствен съгражданин, направил грозна демонстрация. Мъж с товарен автомобил, който изхвърля цяла каросерия със боклук край бул. в града, попадна на видео.

Наглата демонстрация е осъществена измежду бял ден на бул. " Александър Стамболийски " 81.

На фрагментите се вижда по какъв начин индивидът стопира камиончето до казана, подвига платформата, откъдето се изсипва огромна голичество отпадък. И преди този момент около казана има купчина разпилени отпадъци, а сниманата демонстрация дава тенденция за евентуалната причина по какъв начин се е озовала там.

Още повече, че мъжът, дал публичност на случая, описа пред GlasNews, че на това място същият човек редовно замърсява.

На фрагментите не се вижда номерът на въпросното транспортно средство. Няма данни по случая да е подаден сигнал до органите на реда.

Припомняме, че единствено преди ден кметът Костадин Димитров изиска оставките на шефа на Оперативна програма „ Чистота ” Димитър Георгиев и неговия заместител Николай Георгиев. Причината е неналичието на усъвършенстване в почистването на града, преливащите контейнери и купчините с отпадъци към тях.

За страдание някои пловдивчани също дават своя принос, създавайки спомагателни проблеми с почистването, с цел да запазят персоналния си комфорт.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР